Puhl Gábor
1174 Bp. Hunyadi u. 11.
mobil: +36 30/211 62 55
e-mail:
info@puhlgabor.hu
<<Medencegépészet/Tevékenységek
Tervezés, ingyenes tanácsadás
Vállalkozásunk sokéves tapasztalata, hogy a helyszíni személyes megbeszélés a létesítmény létrehozásának, nagyban elősegíti a megrendelőben felmerülő „fehér foltok” színessé tételét. A medencét nem egy-két évre tervezzük, ezért gyakorlatból tudjuk, hogy a megrendelő figyelmét (teljesen érthető okokból) egy-egy telepítési, kivitelezési szabály elkerüli.

Ezek lehetnek: az ingatlan stílusára, tájolására, közvetlen környezetére stb. vonatkozó esztétikai stílusbeli és műszaki kivitelezési javaslatok.

El szeretnénk kerülni, hogy a medence elkészülte után, ne olyan érzése legyen Önnek, hogy részleteiben változtatna rajta.

Szerelés kivitelezés
Igyekszünk a megrendelő kívánságainak maximálisan eleget tenni, ehhez mérten a legjobb anyagokat és technológiákat használjuk és alkalmazzuk.

Medencefóliázás
Kitűnő minőségű német Alcorplan fóliával lehetőség nyílik számos formájú medencét készíteni.

Karbantartás üzemeltetés / átalánydíjas is
Vállaljuk az Ön medencéjének a tavaszi idénykezdéstől a téliesítésig történő teljes körű karbantartását, tisztítását, valamint a szezonális időközönként adódó egyéb karbantartási munkálatok szakszerű elvégzését.

Felújítás átalakítás
Mindig adódnak új és újabb elképzelések, ötletek, amelyeknek megvalósításához segítséget nyújtunk.

Medencefedés
Meglévő és új építésű medencék fedése polikarbonátos, takarófóliás és hőszigetelt redőnyös rendszerekkel.

Egyedi elképzelések kulcsrakész kivitelezése
Bármilyen ötlete legyen, azt bátran ossza meg velünk és amennyiben kivitelezhető, úgy mi elkészítjük Önnek a megálmodott tetszőleges formájú és felszereltségű medencét!

Szaunák, gőzkabinok
Vállaljuk egyedi szaunák, gőzkabinok készítését.